Kan det automatiseres? Få konkrete råd fra automationseksperten

Bo  Genefke

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 39 81.

ROBOTBRAG hos Teknologisk Institut

Kan det automatiseres? Få konkrete råd fra automationseksperten

Få sparring og tips til din konkrete automationsudfordring til ROBOTBRAG 2021. Sådan lyder tilbuddet fra Teknologisk Institut, der den 26. august 2021 åbner sine robotfaciliteter i Odense til åbent hus-arrangementet ROBOTBRAG.


Kan jeg automatisere en proces, der på nuværende tidspunkt er manuel? Hvor kan robotter gøre en forskel i vores virksomhed? Hvordan kommer vi videre i vores automationsproces?

Disse og mange andre spørgsmål kan du få svar på til ROBOTBRAG 2021. Teknologisk Institut har nemlig en dedikeret stand, hvor man som virksomhed kan medbringe sin idé eller udfordring i relation til automationsprocesser.

Her vil husets erfarne automationsspecialister give hver virksomhed fem minutters hurtig sparring og dele ud af tips til virksomhedernes konkrete automationsrejse - og give deres vurdering på, om processen overhovedet kan automatiseres.

- Med det her tilbud ønsker vi at imødekomme de virksomheder, der har idéer til robotløsninger i deres produktion, men måske ikke ved, hvad der kan lade sig gøre i dag, eller hvor de skal starte, siger seniorspecialist Bo Genefke fra Teknologisk Institut.

- Det kan både være konkrete udfordringer, hvor man kender til problemet, men ikke ved, hvordan det skal løses. Eller det kan være mere overordnede udfordringer - for eksempel i forhold til hvordan man kan løfte sit automationsniveau, tilføjer han.

Et roadmap til udvikling af nye robotkoncepter

Udover at få konkret sparring til automationsprocessen bliver det i år også muligt at blive introduceret til udviklingen af en strategisk køreplan for nye robotløsninger – både til brug på og uden for fabriksgulvet.

- Hvis man dårligt ved, hvor det giver mening at starte på robotteknologi, så vil et roadmap hjælpe virksomheden med at få specificeret konkrete problemstillinger, så de strategiske målsætninger og behovet for her-og-nu-løsninger balanceres, tilføjer han.

Hvis man tænker, at dét rammer bedre på virksomhedens behov, kan man besøge standen "Innovationsmotoren - find vej fra idé til virkelighed", som er placeret lige ved siden af standen "Kan det automatiseres? Få konkrete råd fra automationseksperten".

-

Indsaml inspiration og viden til ROBOTBRAG 2021

ROBOTBRAG - som i år afholdes i anledning af robotternes 100-års fødselsdag - er blevet udvidet i år. Den 26. august har festen udvidet sig til også at fylde et helt cirkustelt, samtidig med, at ROBOTBRAG 2021 også afholder en læringsdag den 27. august, hvor studerende og elever kan komme.

Åbent hus-arrangementet er skabt, så alle nysgerrige virksomheder og andre relevante aktører kan komme ind og få et kig på de nye, innovative teknologier, der står og venter rundt om hjørnet. 

ROBOTBRAG bliver afholdt i samarbejde med DIRA Business på Teknologisk Institut i Forskerparken i Odense. 

Du kan her læse mere om ROBOTBRAG 2021, som også byder på tre konferencespor, indvielse af et nyt laboratorie for intelligente og autonome robotter, udstilling fra mere en 60 robot- og automationsleverandører fra DIRA, læringsdag for spirende robotentusiaster og meget mere.