Klar digital tale - din vej til vækst - Succeshistorier

Robert  Sigaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 33.

Klar digital tale - din vej til vækst - Succeshistorier

Fra campingudstyr til designertasker og analoge teknologimagasiner. Klar Digital Tale har hjulpet danske virksomheder og offentlige institutioner med digital fornyelse og forretning siden starten af 2013. De digitale behov, der skulle påfyldes, har varieret fra at skabe trivsel blandt erhvervsskoleelever til at skabe bedre bundlinje. Fælles for dem alle var imidlertid, at de ville til at gøre digitalt indtryk. Du kan læse nogle af de gode historier her. 

Billede af gammel bil og ditto campingvogn

Camp-let A/S
Klar Digital Tale hjalp firmaet Camp-let A/S med at inddrage kunder, forhandlere og medarbejdere i en udvikling af nye produkter og services. Derved fik firmaet ideer til konkret tre nye produktkoncepter og viden om, hvordan en yngre forbruger kan nås via Facebook.

Læs hele casen her:

Billede af magasin, mobiltelefon og en person, der taster

Audio Media
Dalende oplagstal overbeviste forlaget Audio Media om, at det var tid til at gå nye veje. Klar Digital Tale hjalp dem med at realisere deres digitale potentiale. Via en Facebook-gruppe fik forlaget aktiveret deres læsere online og gjort dem til ambassadører for og co-creators af forlagets magasiner.

Læs hele casen her:

Billede af piger i storcenter set bagfra

Octopus Copenhagen A/S
Octopus Copenhagen A/S og deres moderigtige tasker havde i 2012 vokseværk og ville gerne nå nye forbrugere og markeder. Midlet til målet var digitale medier. Sammen med Klar Digital Tale blev en strategi for livet både på sociale medier og hjemmeside skabt. Det åbnede op for nye services og involvering af kunderne.

Læs hele casen her:

Foto af vægtavle, der skrives på

 

Psykiatrifonden - Skoletrivsel.nu
Psykiatrifonden og Sundhedsstyrelsen ville gerne skabe mere trivsel blandt eleverne på danske erhvervsskoler. Klar Digital Tale hjalp dem derfor med at udvikle og designe konceptet Skoletrivsel.nu. Det er både et community og en platform for undervisning. Her kan lærere og elever dele viden, løse opgaver og tage trivselstest.

Læs hele casen her: