Knud Erik Hilding-Hamann

Knud Erik Hilding-Hamann

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 14 21.

knud erik

Knud Erik Hilding-Hamann

Knud Erik er seniorspecialist i Center for Innovation og Digital Transformation, hvor hans fokus er på rådgivning til nationale og internationale kunder inden for innovationskapacitetsopbygning. Han er en vaskeægte ekspert på understøttelse af innovation i små og mellemstore virksomheder.

Knud Erik har løst opgaver inden for IT, fødevarer, byggeri, sundhedsteknologier og vedvarende energi samt samfundsøkonomiske problemstillinger på nationalt og internationalt plan.

............................................................

Hvorfor er Teknologisk Institut den ideelle arbejdsplads for dig?

På instituttet har vi en fantastisk variation i opgaverne, og vores tværgående partnerskaber, på tværs af virksomheder og forskningsinstitutter, er med til at give vores kunder den nyeste viden inden for det teknologiske felt.

En af de største drivkræfter for mig er den glæde, det giver at hjælpe mennesker med at forny sig - der er ikke noget bedre, end når vores kunder vender tilbage og fortæller, at vores arbejde virkelig har gjort en forskel.

Hvad er du særligt optaget af?

Jeg er særligt optaget af at mobilisere den innovationskraft, der gemmer sig i de danske og udenlandske virksomheder. Jeg elsker at udfordre deres gængse tankegange og skabe nye løsninger ved at inddrage den viden, som vi har tilgængelig på Teknologisk Institut.

Hvad er du allerbedst til i dit job?

Jeg er god til at se muligheder samt motivere andre til at opsøge og udnytte disse muligheder. Derudover er jeg god til at bringe folk sammen, som så i fællesskab kan skabe en værdi, som de ikke ville have været i stand til at skabe hver for sig.

............................................................

Hvordan kan Knud Erik hjælpe dig?

Artikler og publikationer