Kom godt i gang med digitalisering

Samuel  Brøgger

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 17 66.

Mand står med laptop og teknologi i baggrunden

Kom godt i gang med digitalisering

Vi kan hjælpe dig med at opnå øget kvalitet og leveringsevne samt reducerede omkostninger gennem digitaliserede processer.

På Teknologisk Institut kan vi analysere din virksomhed og afdække, hvilke digitaliseringsmuligheder I har. Herunder opsamling, analyse og visualisering af data til værdiskabende beslutninger. ​

Vores Tjek, Roadmap og Support præsenterer jeres muligheder inden for digitalisering og støtter jer i prioritering, planlægning og implementering. Læs mere om, hvad de tre faser rummer herunder:

Tjek
Gennem et grundigt tjek afdækker vi jeres administrations-, produktions- og logistikprocesser. Sammen drøfter vi jeres muligheder for digitalisering i virksomheden. Endeligt laver vi skriftlige anbefalinger til jeres digitaliseringsmuligheder og- behov.

Et tjek koster kr. 15.000 ex. Moms.

Roadmap
Med et skræddersyet roadmap hjælper vi jer med at lave en effektiv og realiserbar udviklingsplan og udvælger jeres digitale udviklingsområder. Vi udarbejder en analyse af opgaveindhold sammen med en plan for hvem, der skal gøre hvad, og hvornår det skal gøres.

Et roadmap koster kr. 25.000 ex. moms.

Support
Teknologisk Instituts eksperter tilbyder support til opgaveløsning, leverandørvalg, systemstruktur, datahåndtering m.m. i en pakke med ønsket antal timer til en reduceret pris.

Support koster Kr. 1.250 ex. moms pr. time

Realisér det fulde potentiale af jeres produktionsdata
Hos Teknologisk Institut har vi i mange år hjulpet danske virksomheder med at optimere og automatisere deres produktionsprocesser og dermed øge deres konkurrenceevne.

Det er netop denne dybe indsigt kombineret med viden om digitalisering, der gør, at vi kan hjælpe jer med at realisere det fulde potentiale af jeres produktionsdata og få større indsigt i jeres produktion.

Vil I vide mere?
Er I interesseret i at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe jer videre i jeres digitale rejse, så er I altid velkommen til at skrive eller ringe til konsulent Ralf Skovmand via rsk@teknologisk.dk eller 72 20 14 43.