Kom gratis i gang med printet elektronik

Zachary J. Davis

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 07.

Conductive nano silver print

Kom gratis i gang med printet elektronik

Teknologisk Institut har indgået samarbejde med de anerkendte R&D-centre Holst Centre og Centre for Process Innovation. De to centre er eksperter i printet elektronik og kan hjælpe dig i gang med prototyping og demoproduktion helt gratis.

Arbejder du med printet elektronik, eller vil du gerne i gang med det? Så er Holst Centre og Centre for Process Innovation (CPI) de rigtige at alliere sig med. De to R&D-centre råder over avanceret udstyr, som du kan benytte gratis, selvom det ikke er tilgængeligt i Danmark.

Teknologisk Institut har indgået samarbejde med Holst og CPI for at styrke innovationen i det danske erhvervsliv. Vi råder over midler, der kan finansiere dit demoprojekt, så du kan komme godt fra start med fremstilling af printet elektronik
 

Holst Centre kan hjælpe dig med:


CPI kan hjælpe dig med:


Sådan kommer du i gang
Kontakt sektionsleder Zachary J. Davis for at høre mere om mulighederne for demoproduktion hos Holst eller CPI. Zachary kan også fortælle dig mere om de to R&D-centres udstyr. Du kan kontakte Zachary på tlf.: 7220 2507 eller zjd@teknologisk.dk