Kontrol og kvalitet af metalemner

Peter  Barlach

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 17 94.

Man måler metalemne ved bord

Kontrol og kvalitet af metalemner

Alle producerende firmaer skal forholde sig til hvordan de vil sikre sig at deres produkter eller underleverancer lever op til kvalitetskrav fra enten dem selv, kunder, myndigheder eller forbrugere. Det er desuden populært at ”shoppe” globalt efter kendte eller nye materialer og komponenter og det er ofte nødvendigt med et kvalitetsmæssigt løft gennem øget kontrol.

Teknologisk Institut er virksomhedernes kvalitetspartner og hjælper med at opsætte og evaluere et passende kontrolniveau og det rigtige kvalitetssystem for virksomhederne, hvor der hverken overtestes eller undertestes. Især når der skiftes fremstillingsprocesser og leverandører er en periode med øget kontrol påkrævet.
Se hvilke typer test, vi tilbyder

Vi tester metalliske materialer efter standarder og verificerer materialecertifikater fra nye leverandører. Prøvningerne foretages af vores dynamiske og fleksible team af erfarne prøvningsteknikere, ingeniører og metallurger enten hos kunden eller i vores prøvningslaboratorium i Aarhus – gerne under overværelse af eksterne inspektører.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Rådgivning om kontrol og kvalitet,
  • Trækprøvning/varmetrækprøvning (akkrediteret),
  • Udmattelsesprøvning (cyklisk prøvning) (akkrediteret),
  • Kærvslagprøvning (akkrediteret),
  • Bøjeprøvning (akkrediteret),
  • Hårdhedsmåling (akkrediteret),
  • Test op mod specielle krav f.eks. kundespecifikationer

Der udarbejdes en beskrivende og forståelig rapport med angivelse af prøvningsresultater, som fx kan indgå direkte i virksomhedens kvalitetssystem.