Kristine Marie Tybjerg Hansen

Kristine  Tybjerg

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 12 93.

Profil billede af Kristine

Kristine Marie Tybjerg Hansen

Kristine er uddannet i innovation og entreprenørskab og har i sin tid hos Opfinderrådgivningen efterhånden undervist en bred skare af borgere og vist sig uvurderlig ift. rådgivning og træning af opfindere.

Med kyndig hånd og stort nærvær styrer og faciliterer Kristine innovative processer og hjælper deltagerne med at nå frem til nye, spændende opdagelser, indsigter og løsninger – og det er uanset, om der er tale om grundskoleelever, store danske virksomheder eller startups.

............................................................

Hvorfor er du ansat i Opfinderrådgivningen?

Mit første møde med de ansatte, i forbindelse med at jeg var ansat i praktik, gjorde mig klart, at hér ville jeg arbejde. Det at kunne møde mange forskellige mennesker hver dag, og være med på en del af deres rejse i livet, og deres rejse med deres idé, tiltaler mig. Jeg ser det ydermere som en udviklingsproces for mig selv som menneske, hver gang jeg er i indgreb med en spændende opfinder eller en inspirerende studerende.

Hvad er du allerbedst til i dit job?

Ordsproget ”Less talk, more doing” passer perfekt til mig. Lad os, heller før end siden, komme i gang med at håndgribeliggøre! Og så er jeg god til at møde mennesker hvor de er. Det elsker jeg. Min drivkræft er at se mennesker vokse og dygtiggøre sig og den drivkræft er jeg god til at videregive til andre.

Hvad skal din arbejdsdag bringe, for at du nærmest løber ud på gangen og råber YES?

Når jeg har haft en fed session med en opfinder, og jeg kan mærke at personen rykker sig og rykker sit mindset. At videreformidle de metodikker og teorier jeg har lært i praksis, og se at det faktisk virker, gang på gang, SÅ udbryder jeg altså et stille; halleluja.

............................................................

Opfinderrådgivningen, der er en del af Teknologisk Institut, hjælper danskere med at skabe, validere og kommercialisere ideer og opfindelser. Læs mere på Opfind.nu.