Lean

Samuel  Brøgger

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 17 66.

Lean

Lean

En virksomhed, der udvikles med udgangspunkt i Lean, kan se frem til optimeret produktivitet, leveringsevne, kvalitet og sikkerhed samt reducerede omkostninger.

Lean har fokus på at optimere flow, mindske spild og skabe øget kundeværdi. Lean er på én gang en ledelsesfilosofi, en virksomhedskultur og en række værktøjer. Teknologisk Institut har mere 20 års erfaring med Lean-tilgangen og indførelse af Lean i danske virksomheder og organisationer.

Vores konsulentydelser tager udgangspunkt i den konkrete virksomhed, og vi sammensætter et Lean-forløb med rådgivning og undervisning tilpasset virksomhedens problemstillinger og kultur. Vigtige områder i et Lean-forløb er ledelsesansvar, medarbejderinddragelse, systematik og visuel kommunikation.

En vedholdende Lean-indsats giver forbedringer på det, der måles på: Tid, produktivitet, kvalitet, medarbejdertilfredshed mm.

Udbyg dine Lean-kompetencer på vores uddannelse "Lean-navigatør i produktion" og få succes med Lean på fire måneder. Klik og læs mere her.

Videoen herunder viser, hvordan vokseværk satte gang i Lean-rejsen hos ExamVision, der har opnået en produktivitetsforbedring på over 100 procent.

-