Må vi gemme en cookie?

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside, målrette indhold samt statistik. Læs mere om cookies

Lisbeth Bisgaard Thomsen

Lisbeth Bisgaard Thomsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 35 10.

li

Lisbeth Bisgaard Thomsen

Lisbeth er Idé & Væksts nyeste skud på stammen. Med over 15 års erfaring med ledelse samt produkt- og teknologiudvikling inden for fødevaresektoren har Lisbeth tilegnet sig en særlig egenskab til at udvikle innovative ideer til succesfulde produkter. Lisbeth var blandt andet en af idémagerne bag lanceringen af pulled pork på det danske marked.

Lisbeths arbejdsstil er meget resultat- og procesorienteret og altid drevet af at udvikle innovative ideer med fokus på virksomheders værdikæde.

............................................................

Hvorfor er Idé & Vækst den ideelle arbejdsplads for dig?

Fordi jeg brænder for at arbejde med innovation og innovationsprocesser. På instituttet får vi mange forskellige opgaver, hvilket gør, at jeg får lov til at sætte mine kompetencer i spil på utallige måder, hvortil jeg kan gøre brug af de mange forskellige ressourcer og værktøjer, som instituttet rummer. 

Hvad er du særligt optaget af?

Jeg er særligt optaget af at få en dybdegående forståelse for den enkelte kundes problemstilling, hvilket muliggør, at jeg kan finde den bedst egnede proces til at skabe resultater. Det handler således både om, hvordan vi i fællesskab får skabt de gode ideer, men også, hvordan vi får ideerne på post-it sedlerne til at blive til konkrete koncepter eller prototyper, som vi kan teste hos kunden.

Hvad er du allerbedst til i dit job?

Brugerdreven innovation, projektledelse og facilitering af workshops.
Derudover har jeg en stor viden om produkt- og teknologiudvikling inden for fødevareproduktion fra mine tidligere jobs, hvilket jeg glæder mig til at få i brug her på Teknologisk Institut.