Littelfuse SELCO opnår internationalt gennembrud

Jane  Hagelskjær

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 27 84.

Littelfuse SELCO fik tilført viden udefra og udviklede et unikt system til at opdage fejl i el-tavler. I dag markedsføres det nye system globalt.

Littelfuse SELCO opnår internationalt gennembrud

Littelfuse SELCO har med hjælp fra Center for Idé & Vækst udviklet et unikt system til at opdage fejl i el-tavler. Med dette system imødekommer virksomheden nye krav fra vindmølleindustrien om komponenternes evne til hurtigt og præcist at opdage fejl i el-tavlerne, så man undgår lysbuer (gnister) og i værste fald brand. I dag markedsføres det nye system globalt.

Littelfuse SELCO er en virksomhed, som udvikler, producerer og sælger elektronisk udstyr, som er designet til at fungere under barske miljøforhold – både på land og offshore. Grundet nye krav fra vindmølleindustrien efterspørger virksomheden viden og ekspertise til udvikling af et nyt system til detektering af lysbuer i el-tavler.

En hurtig indsats var afgørende
Littelfuse SELCO får derfor på kort tid lokaliseret en række specialister, som har potentiale til at hjælpe virksomheden i udviklingsfasen og får efterfølgende kortlagt de tekniske standarder på området:

Center for Idé & Vækst formåede på hurtig og professionel vis at sætte os i kontakt med lige præcis de eksperter, der lå inde med den viden, som vi manglede,” siger Jakob Seedorff, teknisk chef ved Littelfuse SELCO.

Nyt produkt fører til internationalt gennembrud
I 2010 lancerer Littelfuse SELCO et nyt lysbue-beskyttelsesrelæ (SELCO D1000 Arc Protection Relay) og indgår herefter i et tæt samarbejde med den markedsledende amerikanske virksomhed Littelfuse, som i dag har lanceret en brand-label-udgave af relæet under navnet Littelfuse PGR-8800 - til markedsføring over hele verden.

Vi er naturligvis meget stolte af vores nye produkt. Idé & Vækst kan som underleverandør på projektet tage en stor del af æren for denne succes, og vi håber på at forsætte det succesfulde samarbejde i fremtiden,” siger Jakob Seedorff og tilføjer: ”Blandt andet på baggrund af samarbejdet blev vi i sommeren 2011 solgt til Littelfuse med det resultat, at både udvikling og produktion er bevaret i Danmark, mens salget nu bliver endnu mere globalt.

Læs historien her: