Logistikken i fokus når virksomhedens strategier ændres

Finn  Zoëga

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 31 70.

Logistikken i fokus når virksomhedens strategier ændres

Temaet er slået an for tidens logistikløsninger i disse år!

Outsourcing, ændring af forretningsstrategi, flytninger og opsplitning af produktionsprocesser er højaktuelle trends indenfor logistikkens verden for tiden. Der er i høj grad tale om opgaver, der behandler flere af elementerne i Supply Change Management.

Logistikskolen er en 9 måneders uddannelse, der har mere end 24 år på bagen og hvor mere end 350 elever har været igennem. Logistikskolen er opbygget som en kombination af fjern- og klasseundervisning.

Kursisterne og virksomhederne har igennem årene udtrykt stor tilfredshed med uddannelsen, som dækker det store gab, der i dag eksisterer i tilbudet af efteruddannelser for personer, der har en merkantil faglig basisuddannelse eller relevant erhvervserfaring, men som ikke har tid eller mulighed for at gennemføre en handelshøjskole- eller universitetsuddannelse.

Deltagernes hovedopgave er kronen på værket, hvor den enkelte deltager skal demonstrere, at man er i stand til at strukturer og analysere en ofte kompleks problemstilling. Hovedopgaven er med udgangspunkt i egen virksomhed og en problemstilling som vil give virksomheden fordele på logistikområdet. Det sker ikke sjældent at resultater af et sådant projektarbejde er så overbevisende, at man straks sætter gang i projektet.

Se også Logistikskolen