Madspild

Anne Louise Dannesboe Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 24 55.

Madaffald

Madspild

Madspild eksisterer ikke kun i detailleddet og hos forbrugerne. Der er god økonomi i at reducere madspild samtidigt med at det giver mening fra en bæredygtighedsvinkel.

Teknologisk Institut har udviklet en række ydelser og værktøjer til succesfuld reduktion af madspild på tværs af værdikæden. Med baggrund i vores viden om storkøkkendrift, landbrugsproduktion og fødevareinnovation kan vi rådgive i hele værdikæden fra spild af frugt og grønt i primærproduktionen til reduktion af madspild i storkøkkener til udvikling af nye detailprodukter og koncepter baseret på sidestrømme.

Teknologier

Cases