Madspildsworkshop flyttede grænser

Torben  Jensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 31 65.

Madspildsworkshop

Madspildsworkshop flyttede grænser

Haldor Topsøe valgte at købe sig til professionel rådgivning hos AgroTech ud fra en såvel samfundsmæssig som økonomisk interesse i at fokusere på forbrug. I forvejen var der ikke arbejdet systematisk med spild, det var kun blevet til nogle løsrevne tiltag, men med samarbejdet med AgroTech blev der vendt op og ned på det.

”Mødet med AgroTechs madspildsekspert var meget positivt, og mine medarbejdere har nu fået blod på tanden og er klædt på til at arbejde med madspild”, siger Kristina Jarlgren, og hun fortsætter: ”Vi blev mødt i øjenhøjde, medarbejderne var meget begejstrede for den måde Karin kørte workshoppen på og den måde, hun kommunikerede”.

Fastholder nye rutiner

Når hverdagen melder sig, kan begejstringen hurtigt lægge sig, men det er ikke tilfældet hos Haldor Topsøe. ”Vi fik flyttet grænserne for, hvad der er spild, og hvad der er affald, og vi har fået en masse konkrete værktøjer, som vi kan arbejde videre med”, siger Kristina Jarlgren.

Desuden fremhæver Kristina Jarlgren hele forløbet efter workshoppen: ”Opfølgningen var meget professionelt håndteret, jeg fik konkrete ting tilsendt og fik telefonisk sparring og svar på de spørgsmål, der opstod efter workshoppen”.

Kristina Jarlgren anbefaler gerne AgroTech til andre: ”Mit konkrete udbytte af samarbejdet er en flok meget engagerede medarbejdere, og jeg er sikker på, vi nok skal få spildet bragt ned”.

Vil du købe en madspildsworkshop?

Så kontakt Anette Gravgaard, hun glæder sig til at hjælpe dig med at få has på spildet.