Manufacturing Intelligence

Tanya  Sørensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 32 55.

Manufacturing Intelligence

Manufacturing Intelligence

På Teknologisk Institut kan vi analysere din produktion og afdække, hvilke data der genereres af dine produktionsprocesser, om dataene er tilgængelige, og hvordan de kan udnyttes som grundlag for analyse og beslutningstagen.

God eller dårlig mavefornemmelse?
På trods af store teknologiske landvindinger inden for IT området de seneste par årtier træffes mange beslutninger stadigvæk på mavefornemmelse. Enten eksisterer data ikke, og hvis den gør, er datakvaliteten ofte meget ringe og kræver omfattende manuel databehandling før det kan bruges. Ønsker man på et senere tidspunkt at se data på en anden måde, eller blot opdatere det, skal man igennem hele processen igen. Sådan behøver det dog ikke at være...

Data som et strategisk aktiv
Ved at håndtere data på en korrekt måde realiserer man også dets fulde potentiale. Dermed kan data ændre sig fra at være en operationel hovedpine til at blive et strategisk aktiv.
Med korrekt håndtering får du automatisk opdateret data af høj kvalitet til rådighed, når du skal træffe en beslutning, så du ikke længere er afhængig af mavefornemmelsen.

Vi kan hjælpe dig
Hos Teknologisk Institut har vi i mange år hjulpet danske virksomheder med at optimere og automatisere deres produktionsprocesser og dermed øge deres konkurrenceevne. Det er netop denne dybe indsigt kombineret med viden om Manufacturing Intelligence, der gør, at vi nu kan hjælpe dig med at realisere det fulde potentiale af dine produktionsdata og få større indsigt i din produktion.

Fokuseret tilgang
En analyse af dine produktionsdata behøver ikke at være en tidskrævende og omkostningstung affære. Vores analyse er tilpasset din virksomhed og tager udgangspunkt i dine eksisterende rapporter, KPIer, analysebehov og målsætninger.

Kort og præcist
Vi leverer resultatet af analyse kort og præcist med konkrete anbefalinger, der hurtig kan implementeres, i et sprog der er til at forstå, samt tager højde for eksisterende kompetencer og systemer.

Vil du vide mere?
Er du interesseret i at vide mere, om hvordan vi kan hjælpe dig med at udnytte dine data, så er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os.