Marie Vestergaard Madzak

Sine Kølvraa Bach

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 11 00.

En ung kvinde, der smiler på en mørk baggrund.

Marie Vestergaard Madzak

Marie har en ph.d.-grad inden for turisme. Hun kan omsætte teoretisk materiale til reel indsigt i produktudvikling og finder glæde i at se det anvendt i praksis.

Marie arbejder med brugercentreret forretningsudvikling, primært inden for turisme og oplevelsesøkonomi. Derudover faciliterer hun innovationsprocesser og konceptudvikling baseret på forbruger- og markedstendenser.

............................................................

Hvorfor er Teknologisk Institut den ideelle arbejdsplads for dig?

Fordi Teknologisk Institut arbejder i krydsfeltet mellem forskning og erhvervsliv. Dette giver mig mulighed for at sætte mine akademiske evner i spil samtidig med, at der skabes vækst, og det motiverer mig i høj grad. Jeg trives i, og inspireres af, arbejdet med Design Thinking og innovationsprocesser og ønsker at videreudvikle mine kompetencer yderligere. Derudover er der frihed under ansvar, og en stejl læringskurve.

Hvad er du særligt optaget af?

Meningsfuld innovation! Med det mener jeg innovation, hvor det giver mening, både økonomisk, forbrugermæssigt og miljømæssigt. Jeg er særligt optaget af forbrugerdrevet konceptudvikling inden for forskellige områder, dog har jeg arbejdet meget med turisme og oplevelsesøkonomi.

Hvad er du allerbedst til i dit job?

Jeg er god til at opdyrke muligheder for samarbejde og få tingene til at ske. Ofte smitter min egen entusiasme af på andre, og det skaber grobund for udvikling. Jeg stiller de rigtige spørgsmål og lytter ordentligt til svaret.

............................................................