Marina Leisner Ejlertsen

Marina Leisner Ejlertsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 15 80.

Portræt af Marina, innovationskonsulent

Marina Leisner Ejlertsen

Marina er uddannet ingeniør indenfor design og innovation ved Danmarks Tekniske Universitet og har sidenhen arbejdet som konsulent indenfor produktudvikling og produktion, samt arbejdet tæt sammen med startup-virksomheder med fokus på innovation og forretningsudvikling.

Marina har stor viden om strategisk design af produkter og services, som kan hjælpe virksomheder med at skabe værdi både for dem selv og deres kunder. Hun har arbejdet med en bred række virksomheder med fokus på mulighederne og omstilling til industri 4.0. I denne sammenhæng har Marina stor erfaring med industriel brug af VR, AR og MR til virtuelle læringsmiljøer, datavisualisering og fjernsupport.

............................................................

Hvorfor er Teknologisk Institut den ideelle arbejdsplads for dig?

Teknologisk Institut besidder en enorm mængde af viden, eksperter og muligheder for samarbejde på tværs af afdelinger, hvilket gør det muligt for os at hjælpe virksomheder med netop deres udfordring. Jeg bliver motiveret af at arbejde i et miljø, hvor jeg hele tiden bliver klogere samt kan se, hvordan min viden kan bruges til at hjælpe andre virksomheder. Vores opgaver favner bredt på tværs af brancher og faglige udfordringer, og med vores arbejdspraksis dybt forankret i Design Thinking støtter vi en lang række virksomheder med at opbygge og styrke deres kompetencer indenfor forretningsskabelse, innovation og udviklingsprocesser.

Hvad er du særligt optaget af?

Jeg er særligt optaget af, hvordan vi gennem vores konkrete arbejde med virksomheder kan forankre et mindset, som sætter dem i stand til selv at skabe bæredygtige løsninger. Bæredygtige i den forstand, at de skaber værdi for både virksomheden, deres kunder og slutbrugere samt er fleksible og modstandsdygtige overfor udefrakommende faktorer. I dette arbejde benytter vi Design Thinking som en struktureret metode til udvikling af løsninger, der beror på en forståelse af markedet, kunderne og forretningspotentiale.

Hvad er du allerbedst til i dit job?

Jeg har stærke designkompetencer og et strategisk mindset, som jeg bruger til løse komplekse problemer baseret på en dyb forståelse af virksomhedens udfordringer. Det er vigtigt at skabe en rød tråd gennem ethvert udviklingsforløb uden at miste detaljer og dybde. Dertil er jeg god til at bringe folk sammen og motivere deltagere til samarbejde, så de i fællesskab kan udforske og skabe de rette løsninger.  

............................................................