Materialeanalyse med røntgen og neutroner - Det tilbyder vi

Nikolaj  Zangenberg

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 24 94.

Emner, der kan testes med neutroner og røntgen

Materialeanalyse med røntgen og neutroner - Det tilbyder vi

På Teknologisk Institut kan vi sammen med kunden definere opgaven og stå for hele processen fra problemstilling over målinger og dataanalyse til færdig rapport, eller vi kan løse specifikke underopgaver.

Udføre målinger og analysere data
Vi kan stå for undersøgelser af jeres materiale eller produkt ved internationale røntgen- og neutronfaciliteter af jeres materiale eller produkt. Dette inkluderer opsætning af måleinstrumenter, opsamling og analyse af data, samt afrapportering. Vi foretager både rutinemæssige målinger og mere enkeltstående projekter/opgaver. Komplementære resultater fra andre teknikker medtages også gerne i rapporten.

Forundersøgelser
Vi bruger vores brede kendskab til teknikkerne og de internationale røntgen- og neutronfaciliteter til at finde den optimale løsning på jeres problemstilling. Vi kan foretage beregninger, simuleringer eller testmålinger for at afklare hvilken type resultater der vil kunne opnås og sikre bedst muligt udbytte af måletiden.

Facilitere adgang til måletid
Adgang til målinger på de internationale faciliteter kan opnås ved at købe kommerciel måletid eller ved at ansøge om omkostningsdækket måletid, hvilket kræver publikation af resultaterne. Vi kan guide i beslutning om længde og type af måletid samt assistere med indkøb eller ansøgning. Desuden kan vi stå for kontakten til faciliteten for at sikre at den optimale opsætning er på plads til målingen.

Vi har fokus på løsninger af høj kvalitet, afrapporteret så det er let for jer at anvende resultaterne. Kontakt os for en snak om jeres produkt og problemstillinger, så vi kan skræddersy en løsning.

LÆS MERE: Cases fra industrien