Medlemsinformation 2019 - Plast og Emballage - Medlemsinformation nr. 5/2019

Betina  Bihlet

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 31 53.

Billedet viser en masse plastflasker opstillet i en samlet klynge, størstedelen af flaskerne har blå låg undtagen en enkelt som har rødt låg. Billedet er brugt til lederen i Medlemsinformation nr. 5-19

Medlemsinformation 2019 - Plast og Emballage - Medlemsinformation nr. 5/2019

Leder: Virksomheder producerer hver dag mange forskellige emballager, som skal passe til forskellige varers individuelle behov. Det betyder, at plastemballager ofte indeholder flere typer af plast, som gør det svært at genanvende. Derfor arbejder mange virksomheder i dag på at designe deres emballager, så de kan genanvendes.

Læs hele lederen her: Retursystemer - en af vejene til øget genavendelse af plast


Læs flere udvalgte artikler fra Medlemsinformation herunder, eller læs hele magasinet i PDF-readeren i bunden af siden.
 

Billedet viser anæstesimasker til behandlingLæger og sygeplejesker på Rigshospitalet Glostrup indsamler i en testperiode medicinsk engangsudstyr i plast, som efterfølgende sendes til genanvendelse på Teknologisk Institut.

Læs hele artiklen her: Hospitalspersonale indsamler medicinsk udstyr i plast til genanvendelse

 

Billedet viser en lille flaske med udvundet olie extraheret ved superkritisk CO2-procesGratis webinar: Superkritisk CO2 - en grøn metode til ekstraktion og oprensning. Deltag i vores gratis webinar om Superkritisk CO2 d. 21. oktober 2019, og lær mere om dette miljøvenlige alternativ til konventionelle opløsningsmidler.

Læs om webinaret her: Gratis webinar Superkritisk CO2 en grøn metode til ekstration og oprensning

Billedet viser engangssprøjter lukket med prop, hvor trykket er pumpet ned og stemplets bevægelse aflæst
Vi kender alle det, at det trykker for ørerne når vi sidder i et fly der letter. Dette skyldes at trykket falder jo højere op i luften man kommer. Men hvordan opfører emballage og produkter sig under flytransport?

Læs hele artiklen her: Transport i højder med lavt tryk