Metalliske materialer

Søren Jepsen Mark

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 18 94.

Metalliske materialer

Metalliske materialer

Har du brug rådgivning og indsigt omkring dine metalliske materialer? Teknologisk Institut råder over nogle af landets førende eksperter, som har dybdegående teknisk viden på området - og vi har det nødvendige udstyr til at lave test og analyser af metaller og metallignende kompositter.

Hvert år koster forkerte valg af materialer, legeringer eller overfladebeskyttelse virksomheder millioner af kroner pga. materialebrud og reklamationer eller udgifter forbundet med servicebesøg og reparationer. Også direkte materialefejl i råvareleverancer fra underleverandører kan være svære at opdage og gardere sig mod før der sker et kritisk nedbrud.

Teknologisk Instituts eksperter er klar til at hjælpe jer, hvis I har udfordringer med kvalitet eller problemer med brud på mekaniske dele. I fællesskab med jer afdækker vi årsagssammenhæng til nedbrud eller hjælper med at opsætte kvalitetssystemer og testprotokoller for at sikre din virksomhed optimalt mod uforudsete udgifter fremover.

Vores brede ekspertise inden for metalliske materialer kombineret med Teknologisk Instituts materialeteknologiske laboratorier og udstyr udgør en unik platform for at sammensætte de løsninger, I har brug for.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Rådgivning om materialevalg og substitution
  • Test og analyse af materialeegenskaber
  • Opsætning af in-house/eksterne testprotokoller
  • Test og rådgivning om overfladebeskyttelse og korrosion
  • Akkrediteret prøvning
  • Inspektion af konstruktioner

 

Herunder kan du se nogle af de artikler, vi har udgivet om metalliske materialer, samt nogle af de cases, vi har arbejdet på.

Hvis du er interesseret at høre mere om vores cases - og hvordan vi kan hjælpe dig - er du velkommen til at kontakte os.

ARTIKEL- OG CASEOVERSIGT FOR METALLISKE MATERIALER