Michael Anker Guldager

Michael Anker Guldager

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 29 37.

Portræt af Michael, innovationskonsulent

Michael Anker Guldager

Michael arbejder med innovation og digital forretningsudvikling og spændingsfeltet herimellem. Dette kan være alt fra, hvordan mindre håndværkervirksomheder kan anvende økonomi- og sagsstryingssystemer til at optimere interne arbejdsgange og skabe bedre overblik, hvordan ERP-systemer i mellemstore virksomheder kan understøtte medarbejderne til at levere værdi til kunderne, til hvordan nye teknologier som sensorer og kunstig intelligens kan anvendes til at levere nye services til kunderne og forandre virksomhedens forretningsmodel.

Michael har et indgående kendskab til de udfordringer og muligheder, som små og mellemstore virksomheder møder i forbindelse med innovation og digital forretningsudvikling, og hvordan disse udfordringer tackles og muligheder gribes.

............................................................

Hvorfor er Teknologisk Institut den ideelle arbejdsplads for dig?

Fordi det giver mening for mig at komme ud til en masse små og mellemstore virksomheder og hjælpe med at bygge et fundament ift. den innovation og digitale forretningsudvikling, som den fremtidige vækst og indtjening skal bygges på. At se de virksomheder, vi er i indgreb, med lykkes gør mig varm indeni.

Derudover er hver dag en dag, hvor man er nødt til at lære noget nyt. Det kan være at sætte sig ind i en virksomheds udfordringer, hvordan data kan bruges på nye måder til at skabe værdi, hvordan CoBots kan skabe fleksibel fremstilling osv. Man bliver konstant nødt til at være nysgerrig og holde øjne og ører åbne for ny læring.

Hvad er du særligt optaget af?

Jeg er særligt optaget af, hvordan man får teknologi, mennesker/kultur og forretningen til at gå op i en højere enhed. Selvom teknologi er en stor driver for mig, er det aldrig målet, men midlet. Midlet der skal hjælpe medarbejderne til at skabe mere værdi for kunderne, midlet til at frigive medarbejdernes tid til mere meningsfuldt arbejde og midlet til at skabe nye services som kan drive virksomheden i fremtiden. Teknologien i sig selv er ikke så interessant, som den værdi det kan skabe i samspillet mellem medarbejdere, virksomheden og kunderne.

Hvad er du allerbedst til i dit job?

Jeg sætter mig så meget jeg kan i kundens sted, og forsøger at løse problemerne på den måde, som giver allermest værdi for dem. Jeg afsøger altid de muligheder, innovation og digital forretningsudvikling kan skabe for virksomheden, men sætter det altid i perspektiv til, hvor virksomheden er og den fremtid, de arbejder hen imod.

............................................................