Morten Dahl Mølgaard

Morten Dahl Mølgaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 11 03.

morten

Morten Dahl Mølgaard

Morten er har nærmest trådt sine barnesko hos os - han er nemlig vores tidligere praktikant.

Nu er han projektleder på TI Inkubator, kandidat i designledelse og har en bachelor i produktudvikling og teknisk integration. Morten er så glad for digitale værktøjer at han har opstillet en CNC-fræser i sin dagligstue og så afslører hans cv en overordentlig broget fortid som både sushikok og automekaniker.

............................................................

Hvorfor er Teknologisk Institut den ideelle arbejdsplads for dig?

Hos Ide og Vækst er der ikke to opgaver der er ens og vi arbejder med innovation på tværs af brancher, dette bevirker at vores løsninger hele tiden er i udvikling og der altid er nye udfordringer. 

Hvad er du særligt optaget af?

Jeg er særligt optaget af at skabe innovationskapacitet i organisationer og arbejdet med at gøre andre mennesker innovative. Hvordan en virksomheds innovationsproces går fra tilfældig og ikke italesat til en integreret del af virksomhedens kultur og langsigtet strategi.   

Hvad er du allerbedst til i dit job?

Jeg har et stærkt design-mindset, samt en bred palette af design og udviklingsmetoder, hvilket gør at jeg trives i den usikkerhed og ”kaos”, som er en naturlig del af design- og innovationsprocesser. Jeg ser vigtigheden i at skabe en rød tråd gennem ethvert udviklingsforløb, uden at miste sans for detalje og dybde.