Netværk og kompetencer for bæredygtige og industrialiserede byer og bygninger

Torben  Jensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 31 65.

Netværk og kompetencer for bæredygtige og industrialiserede byer og bygninger

Teknologisk Institut arbejder med bæredygtige og industrialiseret byer og bygninger i Danmark og udlandet. Der er opbygget projekt- og innovationsnetværk i Kina, Tyskland og Norge med henblik på henholdsvis at indgå i udenlandske byggeprojektsamarbejder og udvikling af 2. generations grønne systemløsninger. Netværket ønsker at gøre op med myten om, at det skulle være dyrere at tænke bæredygtighed og godt design ind i moderne bygninger og bydele. Overalt i verden går bæredygtige hånd i hånd med en fornuftig økonomi.

De opbyggede forretningsnetværk (FISHclusters.dk) skal skabe vækstmuligheder for danske systemleverandører ved at tænke bæredygtigt byggeri ind i en global kontekst. Konkret skaber vi en teknologisk og forretningsmæssig platform for fælles danske, kinesiske, tyske og norske udviklingsaktiviteter ved at implementere dansk viden om systemer og koncepter i en samlet forretnings- og udviklingsmodel. Det hele skal ske i et samarbejde med lokale virksomheder. Det kan f.eks. dreje sig om solenergitage, intelligente facadeløsninger og CO2-neutralt 0-energibyggeri.

Mere information her www.fishclusters.dk

Endvidere er vi tovholder på Industrinetvaerk.dk som arbejder med bæredygtigt og industrialiseret byggeri i Danmark.

Mere informaton her www.industrinetvaerk.dk