Netværk og partnerskaber - De store samfundsudfordringer

Troels Behrenthz Andersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 89.

På billedet ser du en masse ledninger, der er koblet sammen på et element.

Netværk og partnerskaber - De store samfundsudfordringer

De store samfundsudfordringer er udfordringer, der påvirker en stor gruppe af mennesker på forskellige måder. Samfundsudfordringerne kan bruges til at drive innovation, da de tvinger os til at tænke i nye baner. Skal løsningerne være optimale, kræver det involvering af mange spillere. Vi kridter banen op, får spillet til at glide og sørger for, at alle får bolden. Vil du spille med?

Hvad får du ud af at deltage i netværk og partnerskaber?
Når du deltager i netværk, partnerskaber og andre professionelle relationer, skaber du nye muligheder for din arbejdsplads. Du får adgang til viden, du ikke vidste, du manglede, og viden, du ikke kan finde andre steder. Denne adgang til inspiration, viden og udvikling er det bedste springbræt for dig, der vil igangsætte innovative tiltag i din virksomhed og sikre den fortsatte udvikling. 

Hos Teknologisk Institut arbejder vi aktivt med at etablere nye og styrke eksisterende netværk og partnerskaber. Vi mener, det er vigtigt, at virksomheder får konkret, handlingsorienteret viden og redskaber, der kan styrke deres konkurrenceevne og vækst.


Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Innovationsnetværket for Produktion (Inno-Pro)
    Formålet med Innovationsnetværket for Produktion er at bygge bro mellem videninstitutioner og produktionsvirksomheder med henblik på at forbedre virksomhedernes konkurrenceevne og sikre arbejdspladser. Læs mere.
  • ServicePlatform
    Et landsdækkende innovationsnetværk, der bringer virksomheder og forskere tættere på hinanden, så virksomheder får smidig og målrettet adgang til viden om serviceinnovation. Læs mere.
  • Invio
    Et landsdækkende innovationsnetværk, der styrker viden om oplevelsesøkonomi gennem ny forskning, videndeling, matchmaking og samspil mellem virksomheder og videninstitutioner. Virksomhedernes evne til udvikling og innovation styrkes, så der i sidste instans skabes øget vækst og beskæftigelse i erhvervslivet. Læs mere.