Nikolaj Ilsted Bech

Nikolaj Ilsted Bech

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 29 42.

nicolaj

Nikolaj Ilsted Bech

Nikolaj er leder af Opfinderrådgivningen og har siden 2012 rådgivet danske opfindere om blandt andet pharma, bioteknologi og grønne løsninger – disse områder har han en særlig kompetence indenfor i kraft af sin uddannelse som molekylærbiolog.

Inden Nikolaj kom til Opfinderrådgivningen arbejdede han i Styrelsen for Forskning og Innovation, hvilket har givet ham en indgående forståelse for, hvordan ny viden og nye ideer bliver skabt og sat i funktion ude i samfundet.

............................................................

Hvorfor er du ansat i Opfinderrådgivningen?

I mine øjne er Opfinderrådgivningen den mest operationelle enhed i hele erhvervsfremmesystemet, og når omstændighederne er rigtige, giver mit arbejde her mig mulighed for at flytte opfindelser og opfindere fra uudnyttet potentiale til økonomiske og virkemæssige aktiver i samfundet. Det er fantastiske processer at være med til.

Hvad er du allerbedst til i dit job?

Jeg er specialist i handel med immaterielle rettigheder til ny teknologi og produkter og kender de mange variationer af, hvad der kan aftales mellem en licensgiver og en licenstager. En vigtig del af mit arbejde med dette er at kunne forklare vilkårene forståeligt for de involverede og få interesserne til at mødes i en balanceret kontrakt, som begge parter ønsker at indgå.

Jeg er i øvrigt erfaren i at se, hvordan en opfindelse skal udvikles, skæres til og præsenteres, for at en virksomhed kan se mulighederne i at skabe et forretningsmæssigt interessant produkt ud af opfindelsen.

Hvad skal din arbejdsdag bringe, for at du nærmest løber ud på gangen og råber YES?

Så skal jeg have haft en god proces med en opfinder og en virksomhed, der er endt med, at parterne har indgået en aftale om at gå videre mod at få et produkt på markedet. Dette meget gerne i et godt samarbejde med mine fantastisk søde, hjælpsomme og superkompetente kolleger.

............................................................

Opfinderrådgivningen, der er en del af Teknologisk Institut, hjælper danskere med at skabe, validere og kommercialisere ideer og opfindelser. Læs mere på Opfind.nu.