Nu bliver Teknologisk Institut endnu klogere på kvalitet og digital IQ

Samuel  Brøgger

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 17 66.

Portrætfoto af robotteknologis to nye medarbejdere michael og paulius

Nu bliver Teknologisk Institut endnu klogere på kvalitet og digital IQ

Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi har ansat to nye medarbejdere, der skal hjælpe virksomheder med at blive endnu bedre til at bruge forskellige kvalitetsredskaber og omstille sig til effektiv produktion.


portrætbillede af medarbejder ved robotteknologi
Michael Stæhr, diplomingeniør, arbejder med rådgivning og undervisning inden for Six Sigma, risikostyring, dataanalyse og andre kvalitetsredskaber som fx SPC, 8D. Michael har flere års praktisk erfaring med kvalitetsudvikling og Six Sigma fra både den offentlige og private sektor. Han sidder skiftende ved Teknologisk Instituts afdelinger i Odense og Aarhus og er bindeleddet mellem eksperternes kompetencer.


portræt af medarbejder for robotteknologi
Paulius Stulga, master i virksomhedsteknologi, arbejder de næste fire måneder på at undersøge og kortlægge små- og mellemstore danske virksomheders ”digitale IQ” og analysere deres fælles ledelsesmæssige udfordringer i produktionen. Han formulerer et Ph.d.-projekt, med fokus på ledelsesstrategier og deres sammenhæng med Industri 4.0 konceptet.