Ny specialist styrker Teknologisk Institut med sin udstyrsforståelse

Katrine Kiib Rørby

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 17 87.

Billede af Katrine Kiib

Ny specialist styrker Teknologisk Institut med sin udstyrsforståelse

På fødevareområdet har vi styrket vores hold med en ny specialist inden for procesteknologi.

Katrine Kiib Rørby er vores nye specialist inden for procesteknologi. Hun har en bachelor i bioteknologi fra ingeniørhøjskolen og er civilingeniør i fødevareteknologi fra Danmarks Tekniske Universitet. Her skrev hun speciale om, hvordan fraktioner af mask – et restprodukt fra ølproduktion – påvirker funktionaliteten i brød f.eks. i forhold til tekstur. 

Kort efter hun afsluttede sine studier, blev Katrine ansat ved GEA i Skanderborg.

– Jeg kom med en baggrund i fødevareteknologi og blev ansat i en maskinvirksomhed. Det var en stejl læringskurve, men jeg lærte en masse om membranfiltrering, valg af pumper og ventiler samt CIP og aseptisk design. Nu tager jeg den viden med til Teknologisk Institut, fortæller Katrine Kiib Rørby.

Fokus på produktionshallen

Katrine er allerede godt i gang med at hjælpe vores kunder med, hvilke processer der kan blive en brugbar del af deres produktudvikling. Indtil videre har hun især arbejdet med spraytørring, coating og karakterisering af fødevarer.

– Jeg har en anden forståelse for processerne efter at have været ved GEA. Samtidig er jeg ikke bange for at håndtere udstyret. Det giver mig en god forståelse for, hvordan det bliver at arbejde med udstyret for dem, der står ude i produktionen, siger Katrine Kiib Rørby.

Nye udfordringer

Sin lyst til at lære nyt efterlod Katrine Kiib Rørby bestemt ikke i Skanderborg hos GEA. Hun ser frem til at løse opgaver på Teknologisk Institut, som både taler ind i det, hun allerede kan, men som også udfordrer hende.

– Det spændende ved at arbejde med processer er, at arbejdet kan være meget forskelligt fra projekt til projekt. Det er en tilfredsstillende proces at arbejde med fødevarer, fordi jeg er med til at udvikle produkter, som man bagefter kan købe i butikkerne, afslutter Katrine Kiib Rørby.

Skal du have fat i Katrine?

Har du spørgsmål til, hvilke processer jeres produkt skal igennem for at lande det helt rigtige sted? Så tøv ikke med at kontakte Katrine Kiib Rørby 

  • karo@teknologisk.dk
  • +4572201787