Nyheder og netværk om 3D-print - Netværk og events

Henning  Henningsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 18 38.

Folk samlet i mødelokale

Nyheder og netværk om 3D-print - Netværk og events

Rundvisninger, temadage og kundetilpassede arrangementer

Afhold dit næste arrangement i spændende rammer hos Center for Industriel 3D-print på Teknologisk Institut i Aarhus. Vi tilbyder forskellige arrangementer: oplæg, rundvisninger og temadage, som kan tilpasses til jeres ønsker. Vi afholder løbende arrangementer – kontakt os og aftal nærmere.

ERFA-grupper 

Formålet med ERFA-grupperne er at samle virksomheder inden for samme industri, med stor interesse og muligt behov for industriel 3D-print.

I grupperne får virksomhederne mulighed for at drøfte 3D-print-relaterede problemstillinger, der er relevante for alle virksomheder i gruppen, og som har en vis fælles karakter. Lige nu har vi igangværende grupper, som er løbende er åbne for nye medlemmer:

  • Producenter af forarbejdningsudstyr til fødevareindustrien
  • MedTech - producenter og brugere af mekaniske medico-komponenter i metal og plast
  • Robotteknologi - virksomheder, der udvikler eller integrerer robotløsninger 

  • Maskinfabrikker og underleverandører med in-house 3D-CAD

Kontakt Henning Henningsen, hvis du er intersseret i at høre om mulighederne for en ERFA-gruppe inden for din specifikke branche.

WEBINARER

Webinar: Overflader og efterbehandling af 3D-printet metal og plast
Hvordan kommer du videre fra skuemodeller og prototyper til 3D-printede produktionsemner med overflader og tolerancer, der passer sammen med jeres øvrige komponenter? Vi tager her det næste skridt inden for 3D-print, og ser på, hvilke muligheder der er for overfladebehandling og efterbearbejdning af printede emner.Webinaret varer en time og er gratis.