Onsite test og prøvning af metal

Peter  Barlach

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 17 94.

Mand med testudstyr på byggeplads

Onsite test og prøvning af metal

Når store konstruktioner og bygningsdele ikke kan flyttes til prøvningslaboratoriet, flytter vi i stedet prøvningslaboratoriet on-site og løser prøvningsopgaven direkte på sitet.

Vort kompetente team af ingeniører og prøvningsteknikere er klar til at rykke ud til jer og gennemføre et testprogram enten som komplet leverance eller i samarbejde med jeres egne testingeniører. Med vores faglige ballast og erfaring, fleksibilitet og mobile testudstyr er vi den perfekte partner og kan spare jer tid og penge til senere reparationsomkostninger.
​​ Se hvilke typer test, vi tilbyder

Vores mobile udstyr kan udføre tryktest med kalibrerede vejeceller med lastvidder op til 200 ton. Træktest kan udføres som inverteret tryktest med op til 200 ton eller med dedikeret udstyr til 5 ton. Vi råder desuden over donkrafte og dataopsamlingsudstyr, som kan bruges alene eller i fleksibelt samspil med jeres eget udstyr.

Testrapporten giver dig eller 3. part en uvildig dokumentation for funktion, styrke eller holdbarhed efter internationale teststandarder eller egne vejledninger.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Kundespecifik funktionsprøvning af hele produkter eller produktelementer
  • Testafklaring i syns- og skønssager