Opfindelser klar til lancering

Bjarne Ole Sigtryggsson

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 10 57.

3D Derinding Robot

Opfindelser klar til lancering

Vi er i færd med at færdiggøre en række innovative og banebrydende nye maskiner og robotsystemer. En af disse er et robotsystem til at trække individuelle ribben fra svinekød. Udstyret lanceres af Frontmatec A/S.

Et andet nyt system er Meat Mover Robot, der let flytter ferske og indpakkede kødstykker fra transportbånd til transportbånd eller fra transportbånd til en emballageenhed eller kasse. Meat Mover Robot markedsføres af Robot Norge.
 
Kontakt os, hvis du ønsker yderligere oplysninger om Meat Mover Robot.

Udviklingspipeline med fokus på cellebaseret produktion

Hos DMRI ser vi fremad og kommer med ideer til at ændre produktionsparadigmet i kødindustrien. Vi fokuserer på effektivitet, kvalitet, dyrevelfærd, hygiejne og arbejdsmiljø. Dette har inspireret os til at se på en radikal innovation ved at flytte den traditionelle kødproduktion fra en linjebaseret produktion til et cellebaseret produktionsparadigme.

Vi mener, at det er svært at øge effektiviteten og hastigheden på slagtelinjen yderligere. I stedet ser vi på robotter, der kan skære, forberede og færdigbehandle så meget af hele slagtekroppen som muligt.

Vi er i begyndelsen af ​​et banebrydende produktionsparadigme og leder efter partnere, der gerne vil være med på vores rejse.