Oplev fremtidens produktionsteknologi i selskab med danske virksomheder

Steen Harder Ulrichsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 29 97.

-

Oplev fremtidens produktionsteknologi i selskab med danske virksomheder

Teknologisk Institut inviterer løbende virksomhedsledere til en solid, skræddersyet inspirationstur til Stuttgart, Tyskland.

Målet med turen er at give et inspirerende indblik i den gennemgribende teknologiudvikling, vi ser manifesterer sig i høj hastighed i disse år.

Foruden netværk og videndeling med ligesindede ledere får deltagerne et særegent smugkig til fremtidens produktionsteknologi fra nogle af verdens førende udviklere og aftagere af robotter og digitalisering til produktion (Industri 4.0).

Turen går først til ARENA2036 - et 7.000 kvadratmeter stort og ambitiøst forskningscenter, som forsøger at foregribe året 2036 og designe fremtidens bilproduktion. Her er ledende forskningsinstitutter og industripartnere gået sammen om at udvikle nye og konkurrencedygtige metoder og værktøjer til fremtidens fleksible produktionssystemer, som også vil have høj relevans uden for bilindustrien.

Future Work Lab under samme tag tilbyder håndgribelige demonstrationer og en indsigt i, hvilken teknologi din virksomhed har behov for samt hvordan man implementerer med succes.

Herefter besøger man Fraunhofer IPA - Tysklands førende videnscenter for robotteknologi og digitalisering. Her er der rundvisning i robotlaboratorierne og deres Application Center Industrie 4.0.

Turen afrundes med et unikt indblik i produktionslinjen hos Mercedes.

Ønsker du at komme med på vores næste vidensrejse til Tyskland, så kontakt seniorprojektleder Steen Harder Ulrichsen på 72 20 29 97 eller shu@teknologisk.dk.