Partikelanalyser og partikelkarakterisering - Projekter

Peter Bøgh Pedersen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 26 40.

Partikler og pulvere

Partikelanalyser og partikelkarakterisering - Projekter

Vi tilbyder vores ekspertise og står gerne til rådighed ved virksomheders optimerings- eller udviklingsprojekter. Vi er også interesserede i at høre nærmere om forslag til samarbejde om projekter. Hvis I har en ide til et udviklingsprojekt eller en optimering af en proces, som involverer partikler, så kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for jer. Vi har årelang erfaring i både enkeltmandsvirksomhedsprojekter, større nationale projekter og projekter i EU-regi.

Kontrol med afbrænding af affald: Udviklings-projekt under Program for Grøn Teknologi ved Miljøstyrelsen med fokus på udvikling af opsamler til afsløring af ulovlig afbrændte materialer i brændeovne.

”Træpille-projektet” undersøger, hvor udbredt ukurante fyldstoffer i træpiller og briketter er.

NaKIM: Innovationskonsortium omkring partikler, herunder karakterisering af nano- og mikropartikler i luft og i væske.

Kortlægning og risikovurdering af partikel- og tungemetalemission fra levende lys. Opgave for Miljøstyrelsen hvor der måles på udledning af ultrafine partikler fra 32 forskellige stagelys (stearinlys, paraffinlys m.fl.) og foretages sundhedsvurdering på evt. risiko ved brug af levende lys. Resultater offentliggøres medio 2016.

  • Link kommer efter offentliggørelse af rapport

Frigivelse af nanomaterialer fra blæk- og tonerpatroner til printere er en stor undersøgelse foretaget for Miljøstyrelsen i sommeren 2015. Fokus var at kortlægge og måle, om blæk- og tonerpatroner til printere indeholder nanopartikler, og om disse blev frigivet under brug.