PED - Opstillingskontrol, periodisk kontrol af trykbærende udstyr

Claus  Dalbøge

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 16 96.

PED - Opstillingskontrol, periodisk kontrol af trykbærende udstyr

Trykbærende udstyr med et driftstryk større end 0,5 bar, som anvendes i Danmark, er omfattet af Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 99 og 100.

Bekendtgørelse nr. 99 omhandler indretning, ombygning og reparation af trykbærende udstyr, mens bekendtgørelse nr. 100 omhandler anvendelsen af det trykbærende udstyr, herunder opstillings- og periodisk kontrol.

Udstyret opdeles i kontrolklasser A, B, C afhængigt af, hvordan det klassificeres iht. PED, og ud fra disse kontrolklasser bestemmes kravene til udstyret.

Det er brugerens (virksomhedens) ansvar, at det trykbærende udstyr lever op til lovgivningen, og for at opfylde dette, kræves oftest en kontrol eller et eftersyn fra et godkendt inspektionsorgan.

Certificering & Inspektion
Teknologisk Institut, Certificering & Inspektion er akkrediteret af DANAK og godkendt som inspektionsorgan iht. bekendtgørelse 99 & 100.

Certificering & Inspektion tilbyder:
Verifikation iht. bekendtgørelse nr. 99 ved:

  • Indretning
  • Reparation
  • Ombygning.

Godkendelse iht. bekendtgørelse nr. 100 ved:

  • Opstillingskontrol
  • Periodisk kontrol.

Certificering ved Dancert iht. bekendtgørelse nr. 100:

  • ISO 9001-certificering af kølevirksomheder
  • ISO 9001-certificering ved egenkontrol.

Foruden de nødvendige rapporter tilbyder vi også en styring af jeres udstyr, så intervallerne for de periodiske kontroller overholdes, og så I får en ”indkaldelse” i god tid inden.

Da vi ved, at virksomheders behov kan være meget forskellige og individuelle, lægger vi vægt på en god sparring og dialog med vores kunder, så vi sikrer en troværdig service, der er tilpasset netop jeres virksomhed.