Permanente Magneter - Rådgivning og test

Hossein  Alimadadi

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 28 73.

Permanente magneter

Permanente Magneter - Rådgivning og test

Systemer baseret på permanente neodynium-magneter har i løbet af de sidste 5 år fået et industrielt gennembrud. Teknologisk Institut kan hjælpe dig med rådgivning om korrosion af permanente magneter og test af magnetiske systemer.

Anvendelsen af permanente magneter tilbyder producenter spændende nye muligheder, men ofte undervurderes behovet for at beskytte magneterne mod miljøpåvirkninger.

Neodynium-magneter er meget følsomme overfor korrosionsangreb som følge af deres kemiske sammensætning og mikrostruktur. Det er derfor afgørende at vælge den rette korrosionsbeskyttende belægning for at undgå komponentnedbrud.
Se vores forskellige ydelser

De magnetiske systemer og komponenter bør testes i realistiske anvendelsessituationer gennem mekanisk funktionsafprøvning og korrosionstests. Teknologisk Institut kan hjælpe dig med begge dele.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Funktionsafprøvning af komponenter/systemer med magnetiske materialer
  • Kvalitetskontrol af permanente magneter og belægninger
  • Rådgivning om korrosionsbeskyttelse og korrosionstest af permanente magneter
  • Analyse og årsagssøgning for korrosionsangreb
  • Mekaniske tests af magneter
  • Måling af magnetfelt og rest-magnetisering

Vi kan desuden rådgive om egnede korrosionsbeskyttende belægninger til din specifikke anvendelse og hjælpe med at opstille kvalitetskrav til råmaterialer og belægninger.