Produktionsydelser - Industriel 3D-print

Mads  Østergaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 18 08.

blæsning af 3D-printet emne

Produktionsydelser - Industriel 3D-print

Vi tilbyder 3D-print produktion i både metal- og plasticmaterialer, herunder titanium, aluminium, rustfrit stål og nylon. Teknologisk Institut råder over Danmarks eneste center for Industriel 3D-print med en komplet state-of-the-art produktionslinje - og vi står klar til at printe dine emner.

På Teknologisk Institut fokuserer vi altid på at levere de bedste løsninger for vores kunder. Derfor tilbyder vi både komplette løsninger, der inkluderer hele 3D-processen, samt tilpassede ydelser, der matcher kundens behov. Vi råder over fire metalprintere og maskiner til alle omkringlæggende processer - og som de eneste i Danmark er vi godkendt af fødevarestyrelsen til at 3D-printe emner til fødevarebrug.

3D-printteknologien er yderst velegnet til produktion af små seriestørrelser med høj kompleksitet. I forhold til traditionelle fremstillingsteknologier giver 3D-print langt større designfrihed og muliggør intelligente designs, der reducerer antallet af dele og tilbyder unik funktionalitet. Det er muligt at lave geometrier, som før var umulige – fx emner med optimalt placerede, frit designede indvendige kølekanaler. Med 3D-printteknologien kommer dine produk­ter lynhurtigt på markedet, og du kan undgå værktøj og samtidig opnå en ekstrem høj grad af kundetilpasning.

Det er vores mål at sikre vores kunder et maksimum af strategiske fordele ved teknologianvendelsen, og derfor mestrer vi kunsten at matche valg af teknologi præcist med den enkelte opgave og kunde. Kontakt os, og så finder vi sammen ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe dig.

Herunder finder du et udvalg af vores produkter og ydelser.

3D-print produktion
Er din virksomhed klar til at producere 3D-printede emner? Vi leverer færdige løsninger med fuld kvalitetssikring i både metal og plastic. Læs mere.

3D-print udvikling
Er 3D-print et nyt område for din virksomhed? Vi hjælper dig gennem hele forløbet fra konstruktion, optimering til AM og simulering. Læs mere.

Prototyper
Har du en færdig 3D-tegning, som du ønsker produceret som prototype? Send os dit dokument, så printer vi en færdig prototype. Læs mere.

Pilotproduktion
Har du en idé til et nyt produkt, men er ikke klar til at investere stort? Vi kan hjælpe dig med at bringe dit produkt fra prototype til pilotproduktion. Læs mere.   

3D-print materialeudvikling
Mulighederne for egnede materialer til 3D-print udvides hele tiden. Vi arbejder med flere kunder om at 3D-printe i nye materialer, f.eks. kobber. Læs mere.
Se hvordan vi har hjulpet andre med 3D-print


Kig indenfor i vores faciliteter