Proteinberigede produkter

Anne Louise Dannesboe Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 24 55.

Proteinberigelse

Proteinberigede produkter

Protein er interessant for flere grupper: syge og ældre, men også sportsfolk har behov for et større indtag af protein. Teknologisk Institut har erfaring med at proteinberige en række produkter, fx kødprodukter, kiks, kager, supper og is, målrettet disse grupper og med så højt et proteinindholdet i slutprodukterne, at det kan anprises på produkterne.

Teknologisk Institut kan assistere i hele udviklingsforløbet og til forbrugeranalyser.

Vi kan hjælpe med produktudvikling og valg af ingredienser, foretage ernæringsberegninger, kemiske analyser, mikrobiologiske analyser af sikkerhed og holdbarhed, udføre sensoriske analyser og forbrugertest.

Teknologisk Institut kan desuden hjælpe med at smagsmaskere proteiner eller protein-fraktioner, som giver en bismag til det endelige fødevareprodukt. Ved hjælp af mikroindkapsling, eller coatning kan overfladen på partikler ændres, så smagen ikke går igennem i den endelige fødevare.

Links