Mobil læring med QR-koder

Hanne  Skou-Madsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 95.

QR-koder i tekstillaboratoriet

Mobil læring med QR-koder

Med QR-koder kan tilpasse vi læringen til smartphones og gøre det hurtigt, nemt og direkte at lære. Vi råder over ekspertisen og teknikken til at lave flot, tilgængeligt og pædagogisk indhold, som skaber en god brugeroplevelse.

Læring lige ved hånden
Smartphones har åbnet en verden af nye muligheder – en af disse er muligheden for at have læring lige ved hånden, når det er relevant. Mulighederne med denne teknik er nærmest uendelige og vi har allerede god erfaring med at anvende teknikken:

  • I en produktionsvirksomhed
    Ved at anbringe en QR-kode på en kompliceret maskine har medarbejderne fået let adgang til en instruktiv indføring i maskinens brug. Dette sikrer, at maskinen bruges korrekt, der spares sidemandsoplæring, og det bliver lettere for nye medarbejdere og vikarer at komme i gang med arbejdet. Det sparer tid og penge!
     
  • I et laboratorie
    Tekstillaboratoriet på Teknologisk Institut har monteret QR-koder på det tøj, der testes i laboratoriet. Via QR-koden kan kunderne se, hvad det indebærer, at en vare er godkendt af Teknologisk Institut – det øger trygheden, og desuden kan viden om testens kvalitet skabe mersalg.

Lyder det interessant?

Kontakt os, hvis du ønsker at vide mere – vi hjælper dig hele vejen fra den første idé til det færdige produkt, som kan opfylde virksomhedens behov.

Læs mere om Skræddersyet e-læring