Rådgiverhjørnet på ROBOTBRAG 2022: Tre ting vi kan hjælpe dig med

Rune Hahn Kristensen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 13 27.

-

Rådgiverhjørnet på ROBOTBRAG 2022: Tre ting vi kan hjælpe dig med

Du kan få sparring til strategivalg og tips til din konkrete automationsudfordring i Rådgiverhjørnet i Teknologisk Instituts tredje robotinnovationshal til ROBOTBRAG 2022.


Robotteknologi øger produktiviteten, sænker omkostningerne, øger omsætningen og styrker konkurrenceevnen.

I hvert fald hvis automationsprojektet lykkes.

Men at opnå forretningspotentialet kræver, at man vælger den rigtige strategi, den rigtige robotteknologi, så man kommer bedst muligt fra start. Og det kan du få hjælp til i Rådgiverhjørnet til ROBOTBRAG 2022 den 5. maj.

- Når du har suget til dig af nutidens og fremtidens mange teknologier rundt omkring i hallerne til ROBOTBRAG, eller du har overværet et af de mange oplæg, kan du komme forbi os i Rådgiverhjørnet, indbyder seniorkonsulent ved Teknologisk Institut Rune Hahn Kristensen.

Her vil Teknologisk Instituts erfarne og uvildige automationsspecialister stå klar til at hjælpe dig fra strategi til virkelighed.

Nedenunder kan du læse nærmere, hvad de tre stande kan hjælpe dig med.

1. Hvordan vælger eller udvikler du den rigtige robotteknologi?

Hvorfor skal man vælge at automatisere i det hele taget? Nogle gør det for at forbedre arbejdsmiljø, andre vil reducere lønomkostningerne eller øge produktkvaliteten.

- Hvis man som ledelse er i tvivl om, hvordan man finder de bedste og mest værdiskabende løsninger så kan man komme i Rådgiverhjørnet og få sparring med os. Vi er leverandør af teknologividen fra netværk både i indland og udland. Vi er ikke sælgere og bygger ikke løsningen, men vi giver sparring i forhold til, hvad andre har gjort, og hvad løsningen kunne være, fortæller Rune Hahn Kristensen.

Man kan for eksempel få hjælp til at kigge på nuværende arbejdsprocesser, fremtidige muligheder, synergier på tværs af produktionen. Vi kortlægger i fællesskab de mulige veje at gå, inden man konkretiserer løsninger.

2. Kan det automatiseres?

I Rådgiverhjørnet kan du også få teknisk automationssparring, hvor du som virksomhed kan komme med din idé eller udfordring i relation til automationsprocesser og få svar på, om det kan automatiseres.

Det kan også være, at du allerede er i gang med en konkret automatiseringsopgave, og du allerede har en idé om, at du skal bruge eksempelvis et kamera – men du ved bare ikke hvilket et, eller hvordan du bruger det.

- Du kan få et godt råd om, hvor du kan søge hjælp, og hvilket produkt, der muligvis kan være godt. Du kan få teknisk feedback på, hvordan du kommer videre. Og så kan du også bare få lidt mere at vide om de nyeste teknologier på markedet, fortæller Rune Hahn Kristensen.

3. Har du fået en god idé?

Er du én af dem, der går rundt med den gode idé, men bare ikke ved, hvad du skal gøre med den?

I Rådgiverhjørnet kan du få sparring af Teknologisk Instituts Idé og opfinderrådgivning og blive guidet videre i forhold til forretningsplan, markedsafklaring, patentafsøgning, den første mock-up og lignende.


Rådgiverhjørnet er kun én ud af mange inspirerende stande, som du kan finde til ROBOTBRAG 2022.

Du kan læse meget mere om programmet, hvad der er at opleve og hvordan du kan tilmelde dig via knappen herunder.

-