Reduktion af madspild - Madspildsrådgivning

Mette Schellerup Gotfredsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 32 77.

Rådgivning madspild

Reduktion af madspild - Madspildsrådgivning

Madspild eksisterer ikke kun i detailleddet og hos forbrugerne. Der er god økonomi i at reducere madspild samtidigt med at det giver mening fra en bæredygtighedsvinkel.

Teknologisk Institut har udviklet en række ydelser og værktøjer til succesfuld reduktion af madspild på tværs af værdikæden.

Med baggrund i vores viden om storkøkkendrift, landbrugsproduktion og fødvareinnovation kan vi rådgive i hele værdikæden fra råvarespild i primærproduktion af frugt og grønt til reduktion af madspild i storkøkkener til udvikling af nye detailprodukter og koncepter baseret på sidestrømme.

Hvad kan Teknologisk Institut hjælpe dig med?

  • Rådgivning om brugen af restbiomasser til nye fødevarekoncepter
  • Rådgivning om afsætning af frasorteringer af frugt og grønt til foodservice
  • Madspildsworkshops for personalegrupper i storkøkkener
  • Inspirationsoplæg og foredrag om madspild
  • Madspildsmonitor til måling af spild i storkøkkener
  • Madspildsspil til personalegrupper i storkøkkener

Cases