Rekordmange robotentusiaster til ROBOTBRAG 2019

Kurt  Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 11.

Rekordmange robotentusiaster til ROBOTBRAG 2019


Mere end 100 robotteknologier og 2.800 kvadratmeters robotfaciliteter satte rammen for et brag af en dag til ROBOTBRAG 2019 med store dele af robotbranchen som gæst.


Den 14. november 2019 bød Teknologisk Institut over 1.500 robotentusiaster velkommen til fremtiden, da instituttet åbnede dørene til sit fjerde ROBOTBRAG.

Her kunne deltagerne opleve morgendagens robotteknologier og udforske områder med droner, kunstig intelligens, virtual reality og mobile robotter.

De besøgende kunne også dykke ned i et hav af automationsløsninger til DIRA Business, som afholdes i samarbejde med ROBOTBRAG. Her stod 69 udstillere klar til at vise, hvad robotmarkedet har at byde på i dag.

-
Cobot Lab - et nyt laboratorie for kollaborative robotter hos Teknologisk Institut skal hjælpe virksomheder med at udnytte det fulde potentiale af robotter, som arbejder tæt sammen med mennesker.

Cobot Lab og konferencespor

I tråd med dagens tema var det naturligvis robotten Pepper, der bød gæsterne velkommen, når de trådte ind i de levende robotlaboratorier.

Det var også to kollaborative robotter, der stod for at ”klippe” snoren, da Teknologisk Instituts nye Cobot Lab skulle indvies. Et Lab, der er gjort plads til med Teknologisk Instituts tredje robotinnovationshal på 800 kvadratmeter. Med den nye hal var der også ekstra plads til de mange gæster, som var en fordobling af sidste års besøgende.

Til de gæster, der var på udkig efter mere dybdegående viden, kørte der hele dagen to konferencespor, som blandt andet gav indblik i, hvordan man kommer i gang med automationsprojekter, hvilke robottrends man skal holde øje med, og hvordan fremtidens mobile robotter kan anvendes.

ROBOTBRAG hos Teknologisk Institut
Der var fyldt op til sidste stol, da Teknologisk Institut sparkede konferencespor 1 i gang med en guide til at komme godt i gang med automationsprojekter. 

Hvordan kan Teknologisk Institut hjælpe?

Vi er sat i verden for at få den nyeste teknologi i brug til glæde og gavn for danske virksomheder og borgere. Hvis du så noget den 14. november, som vakte din interesse, eller du står med en konkret udfordring - så står vi klar til at hjælpe dig videre. Få et overblik over vores kompetencer her.