Robert Sigaard

Robert  Sigaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 33.

robert

Robert Sigaard

Robert har over 8 års erfaring med brug af digitale medier i virksomhedsudvikling. Roberts spidskompetencer ligger inden for relationsskabelse via sociale medier, brugerinddragelse, storytelling samt webdesign og opbygning af brugervenlige brugergrænseflader.

På instituttet sidder Robert med rådgivning, procesfacilitering og sparring til kunder i forbindelse med innovationsforløb både i kommercielle opgaver og via projekter, hvortil han arbejder med digital konceptudvikling, prototyper og webstrategier til virksomhederne.

Robert arbejder derudover med grafisk facilitering til workshops og formidling, hvor han ved brug af egne illustrationer formår at simplificere komplekse problemstillinger.

............................................................

Hvorfor er Idé & Vækst den ideelle arbejdsplads for dig?

På instituttet har jeg gode forudsætninger for at afsøge mine interessefelter og få brugt mine kompetencer inden for forskellige forretningsområder. Jeg kommer i berøring med mange forskellige virksomheder og brancher, og det er rigtig spændende at få ny viden og blive klogere.

Hvad er du særligt optaget af?

Jeg synes, at det er spændende at skabe og udvikle nye koncepter, alt imens jeg skal få målgrupper og kunder i den anden ende til at forstå og bruge de her koncepter. Det er utroligt interessant at følge med i, hvad der er up and coming på de forskellige markeder, formidle disse tendenser og derefter se dem blive implementeret i virksomhederne. Det kan blandt andet være Vitual Reality, Augmented Reality eller andre nye teknologier, hvor jeg skal forsøge at knække koden, så disse teknologier kan skabe mest mulig værdi for kunden.   

Hvad er du allerbedst til i dit job?

Mine spidskompetencer ligger i at skabe og udvikle koncepter samt at simplificere og formidle disse koncepter, så alle kan forstå dem. Det gør jeg ofte ved hjælp af grafiske illustrationer, som jeg bruger til at forenkle komplekse budskaber, hvis jeg er ude at facilitere workshops, eller hvis jeg arbejder med virksomheders idegenerering.

............................................................

Hvordan kan Robert hjælpe dig?

Sådan har Robert hjulpet andre kunder