ROBOTBRAG 2020! Velkommen til fremtiden.

Kathrine Viskum Rasmussen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 20 73.

ROBOTBRAG 2020 hos Teknologisk Institut

ROBOTBRAG 2020! Velkommen til fremtiden.

TORSDAG den 19. NOVEMBER 2020 klokken 09:30-16:00 hos TEKNOLOGISK INSTITUT i ODENSE

FÅ INSPIRATION TIL JERES NÆSTE SKRIDT MED ROBOTTER OG AUTOMATION VED ROBOTBRAG HOS TEKNOLOGISK INSTITUT I ODENSE, hvor du kan få et indblik i morgendagens produktions- og robotteknologi.

  • Oplev fremtidens robotter
  • Kom i dialog med Teknologisk Instituts robot- og automationsspecialister
  • Mød mere end 60 robot- og automationsleverandører til DIRA Business
  • Lær hvordan I kan komme i gang eller videre med robotter i jeres virksomhed på vores konferencespor

... og meget mere!


TILMELD DIG NYHEDSBREV HER FOR AT FÅ BESKED, NÅR TILMELDING ÅBNER
 


Teknologisk Institut åbner torsdag den 19. november 2020 - i anledning af European Robotics Week - igen portene til sine robotfaciliteter i Odense, så alle nysgerrige virksomheder og andre relevante aktører kan komme ind og få et kig på de nye, innovative teknologier, der står og venter rundt om hjørnet.

Teknologisk Institut har i de seneste 10 år positioneret sig som et af de førende forsknings- og teknologicentre inden for robotteknologi og kunstig intelligens i Europa. Vi åbnede vores første robotinnovationshal i Odense tilbage i 2010 og har kun vokset siden da. Vores nu tre robotinnovationshaller er et levende værksted og laboratorium, som både fungerer som et inspirerende besøgscenter og som omdrejningspunkt for teknisk udvikling og afprøvning af innovativ robotteknologi til både industri, produktion, velfærd og service.

Sidste år slog vi rekord med over 1.500 deltagere, og intet tyder på, at vi bliver færre i år. Derfor har vi i år udvidet robotfesten til også at inkludere en international konference dagen før (18/11) og en læringsdag for uddannelser dagen efter (20/11). Mere herom senere.

Vi ser frem til et brag af en dag med dig som gæst!

 

-


INTERNATIONALS
Are you interested in our international network event 18th November 2020 - the day before The Danish Robot and Automation Expo 2020? Then reach out to kvr@teknologisk.dk to learn more.

UDDANNELSESINSTITUTIONER
Er du studerende eller underviser fra en uddannelsesinstitution, så tag fat i seniorprojekleder Steen Harder Ulrichsen på shu@teknologisk.dk og hør mere om læringsdagen den 20. november 2020.

 

-


ROBOTBRAG hos Teknologisk Institut
Program for konferencesporene bliver offentliggjort i løbet af efteråret.

Robotterne arbejder hele dagen - sideløbende med konferenceoplæggene - og Teknologisk Instituts specialister står klar til at svare på spørgsmål inden for områderne...

-TILMELD DIG NYHEDSBREV HER FOR AT FÅ BESKED, NÅR TILMELDING ÅBNER


STED
Teknologisk Institut
Forskerparken 10
5230 Odense M

BOOK EN UDSTILLINGSSTAND TIL DIRA BUSINESS
Ønsker du at udstille til ROBOTBRAG, kan du kontakte DIRAs netværkskoordinator Kathrine Viskum på info@dira.dk eller 72 20 20 73.

PRESSEHENVENDELSER
Samuel Brøgger
Seniorkommunikationskonsulent
72 20 17 66
lsbr@teknologisk.dk

 

BEMÆRK! Der vil blive taget fotos og video på dagen til ekstern kommunikation. Ved deltagelse i arrangementet accepterer du dette.
 

-