Robotinnovationens maskinrum

Samuel  Brøgger

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 17 66.

Robotinnovationens maskinrum hos Teknologisk Institut

Robotinnovationens maskinrum

Træd ind i robotinnovationens maskinrum - en videoserie, der graver et lag dybere i nogle af de mest interessante teknologier, som Teknologisk Instituts roboteksperter i Odense arbejder med.

2020
NÅR DEN FLADE SKÆRM MED REGNEARKET IKKE ER NOK: 'CROSS REALITY' VISER MERE
Fortiden med gamle regneark kan lægges til side, så fremtiden med visualiseringsteknologier som virtual reality, mixed reality og augmented reality for alvor kan køres i stilling inden for robotteknologien. Det kommer til at betyde, at data bliver langt mere intuitivt og forståeligt. Læs mere her.MOBILE ROBOTTER, DER BÅDE TRIVES I TØVEJR OG TERRÆN
Teknologier, sensorer og software kan gøre det muligt at forene de traditionelle mobile robotter med de nye, udendørs mobile robotter. Konsulent Kasper Camillus Jeppesen fortæller hvordan. Læs mere her.

 

2017
SÅDAN KAN KUNSTIG INTELLIGENS SORTERE AFFALD (OG LAVE GOD VIN)
Teknologisk Instituts robotvision-ekspert og seniorspecialist Michael Nielsen fortæller bl.a. om, hvordan man kan anvende kunstig intelligens til at detektere sygdomme på vinplanter og sortere værdifuldt miljøfarligt affald. Læs mere her.

 

2017
ROBOTTER MED FØLESANS
Teknologisk Instituts robotspecialist Martin Mølbach Olsen viser, hvordan kraftsensorer på robotter kan gøre dem i stand til at gribe med forskellig kraft om et emne. Læs mere her.

 

2017
SIKKERHED FOR KOLLABORATIVE ROBOTTER
Projektleder Thomas Madsen Almdal fortæller, hvorfor test og analyse af kollision mellem menneske og robot er vigtigt at overveje for virksomheder med kollaborative robotter i produktion. Læs mere her.