ROBOTT-NET inviterer til Open Lab hos Teknologisk Institut

Jacob  Kortbek

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 11 52.

Logo for ROBOTT-NET

ROBOTT-NET inviterer til Open Lab hos Teknologisk Institut

Få hjælp til din virksomheds robotidé af europæiske roboteksperter
Som en del af Teknologisk Instituts åbent hus-arrangement den 25. november 2016, inviterer ROBOTT-NET til Open Lab. Her vil robotinnovationshallerne byde på flere arrangementer og oplevelser med rig mulighed for at møde nationale, internationale samt husets egne roboteksperter.

Samtidigt kan du lære mere om, hvordan ROBOTT-NET kan tilbyde din virksomhed højt kvalificeret konsulentbistand uden omkostninger for dig.

Vi inviterer alle interesserede virksomheder, der enten udvikler automatiseringsteknologi eller anvender den industrielt, til at deltage, når vi sammen med vores europæiske kollegaer og øvrige samarbejdspartnere åbner dørene til laboratorierne.

Som led i projektet ROBOTT-NET har vi mulighed for at tilbyde en række virksomheder en voucher, der giver op til tre måneders omkostningsfri rådgivning med henblik på at udvikle nye robotprodukter eller automationsløsninger Den mulighed vil vi fortælle mere om på dagen, hvor vi desuden tilbyder vejledning i udfyldelse af ansøgningsformularen.

Dagens hovedpunkter

  • Industri- og servicerobotter
  • Hør hvad Europas førende vidensinstitutioner arbejder med og kan tilbyde dig hjælp til
  • Voucher Lab: Sådan ansøger du om tre måneders gratis sparring med ROBOTT-NETs udviklerteam
  • Én-til-én møde med robotekspert, hvor du kan få sparring og rådgivning på din idé eller problemstilling

Hvornår?
Fredag den 25. november 2016 klokken 10:30-12:30 + 13:00-15:00

Hvor?
Teknologisk Institut
Forskerparken 10F
5230 Odense M


TILMELD DIG OPEN LAB HOS TEKNOLOGISK INSTITUT HER senest fredag den 18. november 2016.


Se video fra sidste ROBOTT-NET Open Lab i Danmark herunder.


Hvad er ROBOTT-NET?
Vi tilbyder gratis rådgivning til europæiske virksomheder, som udvikler eller anvender robotteknologi til industriel produktion, eller som anden service.

LÆS MERE OM ROBOTT-NET HER

Hvornår er der deadline for ansøgning?
Første ansøgningsrunde er afviklet, mens anden og sidste ansøgningsrunde netop nu er åben med deadline d. 14. december 2016. 64 udvalgte projekter vil modtage en voucher. Voucheren giver brugeren adgang til cirka 400 timers gratis rådgivning af roboteksperter fra hele Europa. Otte af disse 64 projekter vil derefter blive udvalgt til yderligere udviklingsassistance til en værdi af op til 150.000€ per projekt.

Hvem kan ansøge?
Alle med en konkret idé, udfordring eller udviklingsprojekt relateret til industriel robotteknologi eller servicerobotter kan søge om støtte i ROBOTT-NET. Store fremstillingsvirksomheder, garage-startups og alle imellem er kvalificeret.

LÆS MERE OM HVAD EN VOUCHER INDEHOLDER OG ANSØG HER

Hvem står bag ROBOTT-NET?
Vi er et konsortium bestående af fire vidensinstitutter – MTC, Tecnalia, Fraunhofer IPA og Teknologisk Institut – som støttes af EU. Gennem erhvervsrettet rådgivning, forretningsplansudvikling og kommunikation med investorer hjælper vi virksomheder i alle størrelser med at bringe deres idéer til markedet og med at optimere produktionen.