Robotteknologi - Cases

Kurt  Nielsen

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 22 11.

Robotteknologi

Robotteknologi - Cases

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

Herunder kan du få smagsprøver på bredden af vores arbejde inden for robotteknologi og produktionsoptimering.Industri 4.0 hos Vestas: Nu kan robotterne arbejde sammen
Teknologisk Institut demonstrerer i samarbejde med Technicon, hvordan man er i stand til at få forskellige robotenheder til at "tale" og arbejde sammen på en helt ny måde i Vestas' produktion i Ringkøbing. Læs mere her.


Robotter bygger robotter hos Universal Robots
Robotarme, der bygger robotarme. Scenariet lyder futuristisk, men er nu virkelighed i Universal Robots' produktionshal i Odense. Pehama Productions og Teknologisk Institut har i samarbejde udviklet og leveret løsningen, som siden februar har været med til at højne den fynske robotproducents produktkvalitet. Læs mere og se video her.


Robotter med supersanser skal sortere affald til genbrug
Danmark er fuld af skrald. Vi er faktisk et af de lande i verden, der bruger flest ressourcer og genererer mest affald pr. indbygger. Men meget af vores skrald behøver slet ikke at være skrald, og det kan avancerede sensorer og robotter i en nær fremtid være med til at sørge for. Læs mere og se video her.


Samsø-virksomhed opnår fordoblet produktivitet samt lavere stressniveau
Vokseværk satte gang i Lean-rejsen hos lupbrilleproducenten ExamVision, der har opnået en produktivitetsforbedring på over 100 procent. Læs mere og se video her.


Herbert arbejder dobbelt så hurtigt som sine kolleger
Ammeraal Beltech i Vejle producerer transportkæder til industrien. Førhen var samlingen af disse kæder udelukkende en manuel proces. Men takket være Herbert - et nyt specialsyet robot- og visionanlæg - er denne manøvre blevet automatiseret. Læs mere og se video her.


Teknologisk Institut med stærk robotteknologisk viden i ryggen
ROBOTT-NET samler fire af Europas ledende robotvidenscentre til at give europæiske produktions- og robotvirksomheder et teknologisk løft. Læs mere og se videoen fra det første Open Lab her.


Hvis du vil være på forkant med udviklingen, kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Vi sender hver 14. dag den nyeste viden om robotter og automation til teknologiinteresserede indbakker.