RoboVision - vision til robotter

Jacob  Kortbek

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 11 52.

Robot med vision

RoboVision - vision til robotter

Robotter bliver løbende enklere at installere og anvende. Men skal der avancerede sensorsystemer på robotten, såsom vision, kræver det ofte specialviden.

Teknologisk Institut har udviklet RoboVision, som er et intuitivt vision plug-in, der kan anvendes på mange robottyper.

RoboVision er let at konfigurere, men går ikke på kompromis med hastighed, kvalitet og ydelse. RoboVision anvender de bedste tilgængelige komponenter såsom industri-pc, industri-kamera samt ikke mindst vision-biblioteket Halcon.

Opgaver
RoboVision kan anvendes, hvor emner eller aflægningsmuligheder skal lokaliseres. F.eks. i forbindelse med pick 'n place, de-palletering og palletering samt fyldning eller tømning af ruminddelte kasser og fiksturer.

RoboVision er kendetegnet ved:

  • Enkel og intuitiv indlæring af nye emner
  • Hurtig og nøjagtig lokalisering af emner
  • Automatisk kalibrering af kamera og robot
  • Direkte integration til mange robottyper
  • Baseret på industrielle standard komponenter
  • Support for flere kameraer

RoboPAM
På Teknologisk Institut er vi i stand til at kombinere visionteknologi med en lang række andre robotteknologier. Et eksempel er RoboPAM, som ved hjælp af avanceret visionteknologi, avanceret kraftstyring, intelligent baneplanlægning og koalitionskontrol, kan depalletere semi-strukturerede objekter i flere lag. Se RoboPAM i aktion - og teknologien forklaret - i videoen herunder.