Rørsystemer og komponenter til VA - Inspektion og tilsyn

Flemming Petri Steenfeldt

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 21 16.

Rørsystemer og komponenter til VA - Inspektion og tilsyn

Dråben

Inspektion og tilsyn i forbindelse med godkendelse og certificering

De fleste godkendelses- og certificeringsordninger forudsætter, at du som producent eller godkendelsesindehaver løbende kan dokumentere, at du har styr på kvaliteten, og at det produkt, du sælger, stadig er identisk med det produkt, som blev godkendt første gang. Afhængigt af den pågældende ordning omfatter det ofte en inspektion af virksomhedens kvalitetssystemer kombineret med en større eller mindre grad af stikprøvekontrol. Vi kan udføre denne opgave med baggrund i vores akkrediteringer og andre anerkendelser.

De danske regler om mærkning af byggevarer i kontakt med drikkevand kræver, at godkendelsesindehaveren indgår en tilsynsaftale med et akkrediteret tilsynsorgan. Tilsynsaftalen, som du kan tegne med os, skal indgå som dokumentation i forbindelse med ansøgningen. Vi er akkrediteret til at udføre tilsyn i henhold til Trafik- og Byggestyrelsens bekendtgørelse nr. 1007 af 29. juni 2016. Du kan se vores akkrediteringsdokument her.
For yderligere information vedr. nye regler læs her.

Film fra YouTube:

Akkrediteret inspektion ifm. godkendelse i de nordiske lande og Tyskland

Vi udfører årlige inspektioner og stikprøveudtagninger for en lang række godkendelsesindehavere med forskellige nordiske godkendelser og certificeringer. Vi udfører inspektioner over det meste af verden hos producenter af både vand- og afløbskomponenter. Desuden er vi anerkendt som samarbejdspartner af DVGW i Tyskland.

”Inspected by DTI” viser dine kunder, at du har styr på kvaliteten

Teknologisk Institut tilbyder mærkningsordningen ”Inspected by DTI”. Kontrolmærket består af Instituttets logo, et identifikationsnummer, teksten ”Inspected by” og forkortelsen DTI (Danish Technological Institute). Mærket findes i to udgaver og kan størrelsesmæssigt tilpasses efter ønske.
   Logo: nn  Inspected by DTI

Logo lille: Inspected by DTI

Mærkningsbetingelser for brug af "Inspected by DTI"