Rune Skovsø Møller

Rune Skovsø Møller

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 28 18.

rune

Rune Skovsø Møller

Rune er uddannet i design og innovation ved Danmarks Tekniske Universitet. Rune har værktøjskassen fyldt med klassiske og specialiserede designmetoder, som kan drive et innovationsprojekt sikkert i mål. Yderligere er Rune vores specialist inden for EcoDesign og bæredygtig udvikling, hvor han hjælper virksomheder med at identificere miljøhotspots og optimere deres produkter, produktion eller forretningsplan på baggrund af denne identificering.

............................................................

Hvorfor er Teknologisk Institut den ideelle arbejdsplads for dig?

I Innovation og Digital Transformation arbejder vi med innovation i mange forskellige sammenhænge – bl.a. produktinnovation og serviceinnovation. Vi arbejder både med at udføre selve innovationsforløb, men også med at opkvalificere medarbejdere i en organisation til selv at stå i spidsen for deres innovationsprojekter. Vores innovationsfaglige udgangspunkt er dybt forankret i Design Thinking, hvor vi sikrer dialog med markedet i både problemforståelsen og løsningsvalideringen. Vi er et fagligt stærkt og bredt innovationscenter, hvor vi kan udnytte hinandens viden og erfaring inden for de forskellige områder. Jeg synes, det er spændende at være med til at opbygge virksomheders innovationskompetencer, og dermed hjælpe dem med at opnå deres fulde potentiale.

Hvad er du særligt optaget af?

Hvis du forstår dit markeds samt dine kunders ønsker til fulde, kan du revolutionere! Men hvordan lærer du at forstå dem? Og hvordan udvikler du en løsning, som opfylder alle ønsker? Innovationsprocesser er mit bedste bud. Jeg er vildt optaget af, hvordan vi med Design Thinking og innovationsprocesser kan arbejde struktureret med udviklingen af en løsning, hvor disse ønsker indarbejdes og sikrer succes. Fordi vi følger innovationsprocesserne, kan vi gentage denne succes, næste gang vi vil udvikle en løsning.

Hvad er du allerbedst til i dit job?

Jeg kan hurtigt sætte mig ind i en kontekst og bruge mine kompetencer til at løse komplekse problemer. Jeg er god til at se problemer i det større billede og arbejde med løsningsforslag, som går nye veje og ikke blot er mere af det samme.

............................................................