
Så er hi17 i gang - med flere robotter end nogensinde før
Tusindvis af virksomheder strømmer den 3. oktober 2017 til Herning, hvor hi17 - Skandinaviens største teknologi- og industrimesse - netop er blevet sparket i gang. Midt i messehavet af farverige firmaopstillinger finder man også Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi med tre robotter og en række erfarne, uvildige specialister - klar til at rådgive virksomheder om, hvordan man kommer videre eller i gang med robotter, automation og digitalisering.
- Udviklingen går stærkt. Derfor kan det også for nogle virksomheder være udfordrerende at følge med og vide, hvor man skal starte. Vi er klar til at hjælpe danske virksomheder med at navigere i de muligheder, som teknologien i dag åbner op for – og uvildigt pege dem i retning af næste skridt i deres industrielle opgradering, siger faglig leder Søren Peter Johansen fra Teknologisk Institut, som man vil kunne finde og få en snak med på stand L9224.
Robotter på programmet
hi-messen giver rig anledning til at blive klogere på dine muligheder for robotteknologi. Foruden messens tilstedeværelse af robotproducenter og -integratorer er herunder fremhævet en række konkrete arrangementer.
Onsdag den 4. oktober klokken 13:00-14:00
Odense-modellen
Hvordan opbygger man en slagkraftig high-tech klynge? Hvordan arbejder man med forretningsudvikling i et high-tech startup miljø? Få et indblik i, hvordan man i Odense har skabt en model, hvor kompetencer inden for forretning, teknologi og investering i samspil har sat Odense på det internationale landkort inden for robot og high-tech startups.
LÆS MERE HER
Torsdag den 5. oktober klokken 12:30-12:45
Digitaliseringskonference: Store og små digitaliserer med robotter ved faglig leder Søren Peter Johansen, Teknologisk Institut
LÆS MERE HER
Torsdag den 5. oktober klokken 15:00-
Digitaliseringskonference: Gode råd til dem som skal i gang med robotter ved faglig leder Søren Peter Johansen, Teknologisk Institut
Robotterne fylder mere og mere i dansk produktion, og det er en succes i forhold til virksomhedernes konkurrenceevne. Men hvordan er det lige, man kommer i gang, hvis man ikke har en robot i sin produktionen og gerne vil følge med udviklingen?
Hvad skal man vælge, hvor starter man, og er der faldgruber, man skal passe på? Er det for dyrt, er det svært og er det farligt? En super konkret session, hvor Teknologisk Institut giver dig overblik over muligheder, starthjælp og hvilken rådgivning, du kan få.
LÆS MERE HER