Samfunds- og Erhvervsanalyser - Hvem er vi?

Karsten Frøhlich Hougaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 28 86.

Nogler personer, som man ikke kan se ansigterne på, sidder om et bord og snakker om en analyse

Samfunds- og Erhvervsanalyser - Hvem er vi?

Teknologisk Instituts analyseenhed leverer ny viden og rådgivning til politiske og strategiske beslutningstagere – nationalt som internationalt. Vi skaber ny viden om erhverv og samfund med udgangspunkt i fakta og analyser. Og vi arbejder aktivt, analytisk og innovativt med udvikling af velfærdssamfundets udfordringer og virksomhedernes teknologi-, udviklings- og kompetencebehov. 

Vi er et erfarent og engageret analyseteam med et internationalt udsyn og en omfattende metodisk værktøjskasse. Den stiller vi til rådighed for vores kunder, som bl.a. tæller EU's institutioner, kommuner, regioner, ministerier, organisationer og private virksomheder.

Vores ydelser omfatter evalueringer, implementeringsstudier, forundersøgelser, sammenlignende undersøgelser, konsekvensanalyser og fremsyn. Vi arbejder særligt inden for tre kerneområder: