SensorLab - SensorTjek

Thomas Mosgaard Giselsson

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 13 30.

SensorLab - SensorTjek

Få afprøvet om jeres udfordringer kan løses med avancerede sensorteknologier i SensorLab.

Få indblik i potentialet for at udnytte avancerede sensorteknologier i jeres produktion. Medbring problemstillinger fra jeres produktion, til afprøvning i en række forsøg i SensorLab hos Teknologisk Institut, Robotteknologi i Odense, hvor vi tilbyder vores kompetencer inden for industriel sensorteknologi.

Udforsk potentialet med vision
Få undersøgt, hvad det vil kræve at implementere vision-løsninger til f.eks. kvalitetstjek eller til positionsbestemmelse i forbindelse med eksisterende eller fremtidige produktionsprocesser.

Få skabt overblikket
En ekspertvurdering af krav til sensortyper og algoritmekompleksitet giver et godt overblik, som f.eks. kan benyttes i forbindelse med beslutninger om igangsættelse af nye automationsaktiviteter i produktionen. Inspiration i form af eksempler på anvendelige sensorer og løsningskoncepter kan bidrage til hurtig og effektiv udvikling og integration af en evt. efterfølgende løsning.

Kontakt os for at høre mere om, hvad I kan forvente ved afprøvning af jeres udfordringer - med et SensorTjek i Teknologisk Instituts SensorLab.

Et dagsforløb med SensorTjek i SensorLab kan købes fra 15.000 kroner (ex. moms).

Optimér med sensorteknologi
Potentialet for anvendelse af sensorteknologier er stort indenfor en bred vifte af produktionsområder.

Oplagte fokusområder er primært indenfor produktion og kvalitetssikring af emner i industrielle produktionsmiljøer, men vi har ofte opnået lovende resultater ved undersøgelse af muligheder indenfor nye og utraditionelle områder. Et eksempel herpå er automatiseret affaldssortering, som vist i nedenstående video.